Projekter med Toftegaard Group

Her på siden kan du se forskellige projekter Toftegaard Group har udført med de forskellige produkter vi tilbyder vores kunder. Stålramme konstruktioner er det primære, men vi har også skum isoleret flere projekter, såvel monteret udvendige PIR isoleringsplader.


Et af de større projekter i København ved mændenes hjem

Her var et af de større projekter i indre København. Her blev der bygget 2,5 etager ovenpå det 4 etager eksisterende byggeri i “lille istedgade”. Vi kørte hårdt på i ca. 2,5 måned for at samle de ca. 500 stålrammer, som efterfølgende skulle stilles op. Alle vægge blev samlet på Einar Kornerup’s firma adresse i Glostrup og løbende kørt ind til Lille Istedgade. Rammerne til etageadskillelse vejede op mod 500kg pr stålramme, så dem samlede vi inde i Lille Istedgade på det eksisterende byggeri.


Stålramme konstruktion i Dragør

Toftegaard Group var i Dragør i 10 dage for at samle og opstille en stålramme konstruktion på knap 300m2. Dette projekt var første gang vi byggede med stålrammer fra EUROSTEELframing, som er et stålramme system der bliver nittet og skruet sammen. Som altid passede stålrammerne indenfor mm, og hele skellettet stod samlet på 10 arbejdsdage.


Stålramme konstruktion i Hornslet, med PIR og foam isolering

Et af de federe projekter var i Hornslet. Her stod vi for at samle stålrammer til en konstruktion på ca. 250m2. En del af stålrammerne samlede vi hjemme i Esbjerg, og kørte så med en stor trailer alt stålet til Hornslet på et trailerlæs. Alt stål stod samlet efter ca 10 arbejdsdage, og der var ikke behov for tilpasninger for stålrammerne passede inden for mm. Huset blev isoleret udvendigt med PIR isolering og indvendigt skumisolerede vi huset med 90mm åben celle skum i vægge samt 200mm åben celle skum i loft.


Ønsker du at få bygget et miljørigtig hus i høj energiklasse? Så kontakt os på mail eller telefon:
Mail. info@toftegaardgroup.dk
Telefon. +45 40 17 34 22