Byggematerialer fra Toftegaard Group

På denne side finder du en oversigt over de byggematerialer Toftegaard Group tilbyder.
Vi har 2 forskellige slags stål til opbygning af skelletter til byggerier. Den ene type stål er velegnet til normale huse, hvor det andet er genialt til større spænd til eksempelvis en industri hal eller lignende.

Blandt vores isolering findes der både PIR isoleringsplader og skum isolering. PIR isolering er en fantastisk løsning til både indvendig og udvendig isolering af byggeri. Det kan både bruges til nye byggerier, såvel eksisterende byggeri der trænger til en efter isolering. Skum isolering er velegnet til dem der ønsker en mere tæt isolering end eksempelvis rockwool. Skum isolering trænger ind i selv de mindste sprækker, revner og huller og isolere både mod kulde og varme, samt er det et suverænt produkt til lydisolering.

Under kategorien mursten og murstensskaller kan det varmt anbefales at bruge murstensskaller til dit nybyggeri, såvel eksisterende som trænger til ekstra isolering og et nyt look. Mustensskallerne bliver limet på en flamingoplade, kaldet E-Board, og det er en virkelig nem og effektiv løsning.

Vi tilbyder også akustikpaneler, også kaldet troldtekt. Vores akustikpaneler fåes i et hav af farver og kan monteres på forskellige skinnetyper, så du kan få det look du ønsker.

Glasfiber profiler er også at finde blandt vores byggematerialer. De er super stærke og kan bruges til mange forskellige formål i dit byggeri. Glasfiberprofiler er termiske isolerende, så dermed kan du opnå bedre isolation med glasfiber, fremfor tunge stålbjælker.

Magply er producenten for vores brandhæmmende plader, og de har en suveræn brændetid på op til 154 minutter, hvilket er 5x længere end en normal gipsplade. Denne brandhæmmende plade er super stærk, og man kan nemt fastgøre møblementer til denne type plader.