Mursten, murstensskaller & E-Board

Toftegaard Group er officiel dansk forhandler af Vandersanden Bricks, mursten og murstensskaller.

I et tæt samarbejde med Vandersanden, Europas største familieejede murstensproducent siden 1925, bringer Toftegaard Group det bedste inden for murstensteknologi til Danmark. Vandersanden er forankret i værdier som håndværk, samskabelse, innovation og bæredygtighed. Deres omfattende udvalg inkluderer forskellige typer mursten & murstensskaller og lerbelægninger. Efter omfattende forskning har de endda udviklet mursten, som effektivt forhindrer dannelse af de irriterende grå-hvide pletter, og har opnået CO2-neutral status. Vandersanden er ikke blot en førende producent af robuste mursten, men de introducerer også banebrydende metoder til opførelse af murstensfacader, eksemplificeret ved E-Board®, en isoleringsplade med monterede murstensskaller. Når det drejer sig om lerbelægningssten til haver og offentlige områder, er Vandersanden også det rette sted at kigge. Med et utal af forskellige strukturer og farver har Vandersanden utvivlsomt de smukkeste mursten, som appellerer til enhver smag.

Alt hvad du bør vide om E-Board

E-Board er den komplette totalløsning til renovering og nybyggeri! E-Board fra Vandersanden giver dig mulighed for at renovere dit hjem og isolere det på én gang. Det endelige resultat vil have udseendet og kvaliteten af ​​massiv mursten, både i traditionel og moderne stil. Dit hjem vil opfylde de seneste isoleringsstandarder, samtidig med at det ser godt ud.

Hvad er E-Board?

E-Board er en ATG-certificeret totalløsning til renovering og nybygning af facader. ATG certificering for E-Board har krav, der inkluderer, at systemet er bæredygtigt, vandtæt og frostbestandigt. E-Board er en komplet systemløsning bestående af isoleringsmateriale, mursten, mørtellim og andet tilbehør.

Du modtager alt i en enkelt levering. Du vælger selv isoleringstykkelse og murstensfarve. Alle dele samles i de rigtige mængder i henhold til den overflade, du dækker. Leveres klar til montering.

Isolering med E-Board®

E-Board monteres som isoleringsbeklædning mellem de eksisterende ydervægge eller som ikke-hulrumsisolering mod inderpanelet. E-Board® er velegnet til både eksisterende og nybyggerier:

  • Renoveringer,
  • nybyggeri,
  • eller projektbyggeri.

Patenterede E-Board-paneler passer problemfrit sammen takket være fer og not og krog-og-løkke-forbindelser. Denne metode er med til at sikre et formstabilt, vandtæt og dampgennemtrængeligt system. Facadepladerne monteres mod den eksisterende ydervæg, hvilket gør et ekstra fundament helt unødvendigt.

Kvalitet og service

Vandersanden kan levere det komplette E-Board system, komplet med isoleringsplader og mursten , tilgængelig i mere end 100 forskellige farver. Oplev vores ECO-mursten , et nyt skridt mod en bæredygtig fremtid for dit hjem.

Vandersanden kan støtte dig i den korrekte installation af E-Board gennem et netværk eller samarbejdspartnere eller med klare monteringsvejledninger og træning til gør-det-selv-entusiaster.

Klik på knappen nedenfor, for at se farveudvalg og de flotte strukturer på mursten & murstensskaller.

Nedenfor kan du se billeder af forskellige opsætninger og strukturer.

Kan murstensskaller virkelig erstatte de traditionelle, bredere varianter?

Det ser sådan ud. Disse skaller oplever stigende popularitet, primært fordi de lettere opfylder isoleringskrav. Ved at vælge en facade på 6,5 til 8 cm i stedet for den traditionelle 10 cm, kan man frigøre plads til en mere effektiv isolering. Dette kan føre til lavere energiomkostninger og en forbedring af bygningens energimærke.

Ydermere er der flere fordele ved at fjerne fugerne mellem stenene. De grå-hvide pletter, der ofte ses på mursten, skyldes saltsyre, som trækker ud igennem fugerne. Med tiden forringes fugernes kvalitet, og de skal normalt udskiftes cirka hvert 20. år. Dette er blot nogle af de overvejelser, der gør murstensskaller til et tiltalende alternativ inden for bygningsfacader.

Vil du se flere billeder af byggeprojekter med Vandersanden mursten & murstensskaller, kan du se et galleri via linket her: