PIR isolering

PIR Isolering: Den fremragende isoleringsløsning.

PIR isolering er en termisk isoleringsplade, som er skabt af polyisocyanat, hvilket er en modificeret udgave af polyurethan. PIR er super robust og har høj modstand mod varme. Ved temperaturer over 300°C begynder skummet at forkulle, hvilket forstærker beskyttelse mod brand. Denne type isolering vinder i popularitet globalt, da den overgår traditionelle isoleringsmaterialer som stenuld og styrofoam. Dens fremragende varmeisolerende egenskaber, lethed, holdbarhed og nemme installation er bare nogle få fordele.

Vi har kun god erfaring med denne type isolering og har både brugt det på nybyggerier og eksisterende byggerier, hvor det virkelig har været effektivt. Både temperatur mæssigt, men også lyddæmpende.

PIR Isolering med eller uden gips?

PIR isoleringspaneler kommer i forskellige udgaver. Som illustreret på billederne: Til venstre er en PIR isolerings plade med en overflade af gips, mens den til højre har en termisk overflade med aluminiumsfolie. Dette gør dem velegnet både indvendig og udvendig.

Isolerings pladerne er utroligt nemme at sammensætte. De fåes med et system hvor de kan kiles sammen. Efterfølgende bliver de skruet fast med dybler. Et normalt størrelse hus kan beklædes på rekordtid. Nedenfor kan du se en illustration hvordan panelerne kan sammensættes.

Vil du forbedre isoleringen i dit byggeri? Se vores kombination med E-Board og murstensskaller. Her får du muligheden for at skabe et flot design med langt bedre isoleringsevne. Vi er forhandler af Vandersanden Bricks, som har skabt verdens første CO2 negative mursten.

Vi har bygget flere huse rundt i landet hvor PIR isolering er brugt. Nedenfor kan du se billeder fra en moderne funkis villa i Hornslet, hvor huset blev beklædt med PIR på få dage. Producenten af isoleringspladerne er tjekkisk og hedder Isotec.

Ønsker du at se de forskellige typer isoleringsplader, så er du velkommen til at kigge forbi vores kontor på Kokspangvej 63, 6710 Esbjerg.