Brandhæmmende plader

Toftegaard Group tilbyder brandhæmmende plader, der sikrer førsteklasses brandsikkerhed.

4x12mm gips eller 1 standard 12mm plade?

I dag lever vi i en tid, hvor brandsikkerhed er højt prioriteret. Vi har selv været på byggerier, hvor der skulle monteres op mod 4 lag gips, lag på lag, da man antager at hvert lag gips har en brændetid på 30 minutter. Når denne type situationer opstår, med så mange lag gips på hinanden, kan det være svært at montere stikdåser og lampeudtag, så det er at foretrække at have en ganske normal tykkelse af plade i stedet for næsten 50mm.

Derfor har vi undersøgt markedet udenfor Danmark og fundet de ultimativt stærkeste og mest brandhæmmende plader. Nemlig “Magply” plader.

Denne type plader har en brændetid på om til 154 minutter hvilket altså er 5x så lang brændetid, som en normal gipsplade. De er ikke tykkere end en normal gipsplade.

Facts omkring Magply brandhæmmende plader

Disse unikke plader, leveret af britiske Magply, består af en højtydende magnesiumsulfat-formel. Produktionsprocessen sikrer et lavt kloridindhold, hvilket forbedrer stabilitet og holdbarhed.
Pladerne imponerer også med deres stærke bæreevne, slagfasthed og brugervenlighed i enhver situation. Magply har gennemgået test i overensstemmelse med BS EN 1364-1:2015 for stålskeletvægge og BS EN 1365-1:2015 for bærende vægge. Disse materialer udgør kernen i vores husrammer.

Nedenfor finder du tekniske tegninger, der viser Magply monteret på færdige vægge, som er bygget i letvægtsstål og som er fuldt isoleret.

Magply brandhæmmende plader i test med letvægtsstål

BS EN 1365-1:2015 (belastningsbærende væg)

12 mm Magply er blevet testet for at afgøre brandmodstanden i en bærende stålrammer i de følgende perioder.

Testresultater: BS EN 1365-1:2015
Integritet: 154 minutter
Isolering: 126 minutter
BS EN 1364-1:2015 (ikke-bærende væg)

Magply er blevet testet for at bestemme brandmodstanden i en ikke-bærende stålramme skillevægskonstruktion i de følgende perioder.

Testresultater: BS EN 1364-1:2015
Integritet:

Vedvarende flamme 90 minutter*
Mellemrumsmåler 90 minutter*
Vatpude*

Isolering: 69 minutter
Vatpude: 84 minutter

Velegnet til etagebyggerier såvel standard parcelhuse

Magply plader egner sig til alle type byggerier. De er som sagt slagfaste og utroligt stærke, så der kan sagtens fastgøres møblement, hylder eller andet. Vi har højere brandkrav på etageejendomme i dag, men her er Magply pladerne virkelig også geniale. Her kan brandkrav som bs120 opnåes ved brug af denne type plader.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om vores Magply brandhæmmende plader, så ring eller skriv til os. Du er også velkommen til at svinge forbi vores kontor på Kokspangvej 63, 6710 Esbjerg V. Vi har vareprøver liggende.