Skellet byggesystem

Her på siden kan du læse om et produkt med et kæmpe potentiale! Vi er stolte af at præsentere Skellet. Et belgisk byggesystem, som blev opfundet og grundlagt af Ivo Swenters i 2011. Dette byggesystem er vanvittigt stærkt og utroligt let. Et system som kan få de fleste ingeniører til at undrer sig pga. mulighederne for kæmpe spænd der normalt kræver enorme bjælker.

Hvorfor bygge med Skellet?

Udover at være lettere og billigere har Skellet mange fordele i forhold til traditionel bygning. Skellets system er stabilt, hurtigt at bygge med, og kan nemt tilpasses.

Skellet stålprofiler

Mindre stål med skellet

Med Skellet’s system bruger du meget mindre stål, men får stadig en stærk bygning. Det er billigere, fordi det vejer mindre. Skellets unikke stålprofil gør det nemt at samle og det er hurtigt at bygge uden fejl. Du behøver kun enkelte værktøjer, som en nittepistol og en sav.

Fleksibelt byggeri

Skellet er perfekt til forskellige byggeprojekter. Det kan let tilpasses, udvides eller ændres.

Genbrug

Stål er det eneste byggemateriale, der både teknisk og økonomisk kan genbruges. Det er billigere at genbruge end at købe nyt. Når du tager en bygning ned, som er bygget i stål, kan næsten alt genbruges.

Mindre stål = Mindre CO2.

Byggesektoren skal hjælpe med at stoppe klimaforandringer. Dette byggesystem gør det mere bæredygtigt at bygge, da det både er betydeligt mindre stål der skal produceres, samt mindre forurening fra transport og maskiner der skal håndtere stålet. Skellet kan genbruges rigtigt mange gange uden at bruge mere energi.

Nedenfor kan du se forskellige projekter, som er bygget rundt i verden. Man kan lave store spænd på over 40 meter ved at sammenkoble skellet profilerne.

Skellet minder meget om vores stålramme konstruktioner, men Skellets profiler er stærkere og kraftigere og er derfor velegnet til større byggerier med store spænd. Ønsker du et standard størrelse hus kan du læse om vores stålramme konstruktioner her.