Hos Toftegaard Group tilbyder vi mursten og murstens skaller fra Vandersanden, som er den største murstensproducerende familievirksomhed i Europa. Vandersanden blev etableret i Belgien i 1925 og deres motiver er håndværk, samskabelse, innovation og bæredygtighed. De producerer mursten i forskellige tykkelser, samt murstens skaller og lerbelægninger. Efter flere års udvikling, har Vandersanden udviklet mursten som er coated, så man undgår grå-hvide plamager, som typisk forekommer ved tørring, eller for meget vand.
Vandersanden har udviklet et system så de er blevet CO2 neutrale. Du kan se en video nedenfor, som forklarer mere om dette system.

Vil traditionelle, brede mursten blive et sjældent syn med tiden?

Det kunne sagtens komme til at ske! Smalle mursten vinder i popularitet, da de opfylder lettere isoleringsstandarder. Smalle mursten giver dig mulighed for at vælge en facade, der er 6,5 til 8 cm tyk i stedet for de sædvanlige 10 cm. På den måde får du plads, du i stedet kan bruge til isolering, hvilket giver lavere energiregninger og et bedre energimærke.