Hvis du allerede har en ejendom, kan du få meget billige ekstra kvadratmeter.

Som ejendomsinvestor er det en selvfølgelighed at man har mulighed for at optimere sin ejendom, til den billigst mulige udgift.

Uanset om man har en byejendom, eller måske en lav ejendom med fladt tag – er der et utal af muligheder for at udbygge ejendomsarealet, så ejendommen optimeres bedst muligt. Og det er tilmed de billigste kvadratmeter du nogen sinde vil få bygget!

Alle installationer er jo allerede i ejendommen, og hvis du bygger opad, er dit fundament jo også klar til at bære din udbygning.

Oftest ville man bygge med betonelementer – men det kræver at ejendommen er tilrettet til at kunne bære vægten. Det er meget nemmere at håndtere med letvægt stålprofiler, og tilmed meget hurtigere at bygge med.

Det er enormt stærkt, og hurtigt at rejse. Som et af de få produkter indenfor byggebranchen kan det genbruges 100%. Det hele leveres på en enkelt eller to lanstvogne, så du altid har en pæn og fremkommelig byggeplads. Det samles på stedet, uanset om det er i jordniveau eller på 3. etage.

beSteel er navnet på dette letvægt konstruktion stål – og vi synes det er helt fantastisk at bygge med.

Vi hjælper dig gerne med at virkeliggøre dine ideer.

Send os en mail eller ring til os.

Søren: 4017 3422

Bennie: 5252 5002